You are here

Bases legals 'Porta'ns un amic'

Bases legals “Portar un amic és un PUNT – 16PUNT30” de Crèdit Andorrà.

REGLAMENT

Crèdit Andorrà organitza una promoció dirigida als usuaris del 16PUNT30, en endavant el “PUNT”.

La promoció comença l’1 de novembre de 2015. Aquesta consisteix a premiar amb un regal directe el client usuari actiu del PUNT (en endavant, el “Portador”) que porti un amic (en endavant, el “Portat”) que es faci també usuari del PUNT.

El premi consisteix en dos vals de 30 euros, un per al Portador i un altre per al Portat.

Per ser usuari del PUNT (com a Portador o com a Portat) cal complir els següents requeriments:

 1. Tenir entre 16 i 30 anys (ambdós inclosos).
 2. Ser titular de la targeta Carnet Jove 16PUNT30 (en endavant la “CJ”).
 3. La base de dades del banc ha de disposar del correu electrònic i del número de telèfon mòbil degudament actualitzats. Aquests dades de contacte hauran de ser prèviament facilitades al banc pel titular de la “CJ” per algun dels següents mitjans:
  • A través del formulari “Inscriure’m” disponible al web 16punt30.ad.
  • Trucant al telèfon +376 88 88 88 del Servei d’Atenció al Client, de dilluns a divendres, entre les 8.45 h i les 18.00 h.
  • O bé mitjançant el Servei de Banca Online, e-Crèdit.

 

CONDICIONS

PRIMERA.

Per poder participar en aquesta promoció és condició necessària complir els 3 requeriments del Reglament citats anteriorment.

SEGONA.

Queden exclosos de participació d’aquesta promoció i, per tant, no tindran dret a premi, els titulars de la targeta CJ que:

 1. Siguin empleats de Crèdit Andorrà o de la seva filial Crèdit Assegurances.
 2. En el moment del sorteig no formin part (no siguin usuaris) del PUNT.
 3. En el moment del sorteig no siguin usuaris o no tinguin activada la CJ.
 4. En el moment del sorteig siguin menors de 16 anys o majors de 31 anys.

TERCERA.

Per participar a la promoció i, per tant, per sol·licitar el premi, tant el Portat com el Portador han de complir la condició PRIMERA, s’han de presentar junts a qualsevol oficina de Crèdit Andorrà i han d’emplenar el formulari “PORTAR UN AMIC ÉS UN PUNT”.

El banc, un cop realitzada la comprovació de les dades del formulari, enviarà un correu electrònic al Portador i al Portat amb les condicions i les indicacions per recollir el corresponent val de regal.

La recollida del val de regal es farà al corresponent centre comercial, d’acord amb el que s’especifica a la condició QUARTA. Els centres comercials adherits a la promoció són Pyrénées i Illa Carlemany.

QUARTA.

El premi de la promoció és un val de 30 euros per a cadascun (el Portador i el Portat). La parella, Portador i Portat, ha d’escollir el centre comercial del qual vol rebre el val de regal (ambdós han d’escollir el mateix centre).

El gaudi i l’ús del val s’ha de fer dins del centre corresponent, subjecte a les condicions fixades per cada centre.

CINQUENA.

El període de validesa de cada val de regal el determina el centre comercial mateix, com també les condicions del seu ús.

En aquest sentit, es recomana recollir i bescanviar els vals de regal al més aviat possible un cop es rebi el correu electrònic per part del banc.

Els vals de regal tenen data de caducitat. A partir d’aquesta data, els vals quedaran inhabilitats i perdran el seu valor per ser bescanviats als centres comercials corresponents.

SISENA.

El banc utilitzarà l’adreça de correu electrònic facilitada tant pel Portat com pel Portador per comunicar-los les indicacions i condicions de recollida dels vals de regal. Serà responsabilitat del Portat i/o Portador que les adreces de correu electrònic siguin correctes i hàbils. El banc no es fa responsable en cas que les adreces de correu electrònic no siguin correctes en el moment de comunicar el premi, i per tant, no es responsabilitzarà de les conseqüències que se’n puguin derivar.

Ni el banc ni el centre comercial es responsabilitzaran de la pèrdua o mal estat dels vals de regal, un cop aquests s’hagin entregat al Portador i al Portat.

SETENA.

Crèdit Andorrà, com a entitat promotora, es reserva el dret de modificar les bases d’aquest reglament, com també les condicions del sorteig, amb el compromís en tot cas de publicar els canvis al web 16punt30.ad

VUITENA.

Qualsevol discrepància, conflicte o reclamació que pugui sorgir en relació amb les bases del sorteig i/o el procediment de realització del sorteig i l’entrega del premi, se sotmetrà a la jurisdicció exclusiva dels Tribunals andorrans.

Andorra la Vella, octubre de 2015