You are here

ASSEGURANCES

Vols disposar d’una assegurança de salut per estar cobert en cas de malaltia? Vols esquiar amb la màxima tranquil·litat? Vols disposar d’una assegurança de vida per fer front a les situacions adverses que puguin sorgir? 

 

Ara a més, en contractar una assegurança de vida, salut i/o baixa gaudiràs de la primera quota totalment gratuïta*.

 

Si has respost afirmativament alguna d’aquestes preguntes, visita ara la nostra pàgina web d’assegurances de salut i de vida i consulta tots els detalls sobre les nostres assegurances.

I si vols estar informat de les nostres ofertes i promocions, registra’t ràpidament emplenant aquest formulari i no et perdis ni una. 

* Les condicions de la promoció són: primera quota gratuïta fins a un màxim de 60 euros en el PIAM, de 30 euros en el Crèditsalut, de 15 euros en el Crèditsalut hospitalització, de 20 euros en el Crèditbaixa, de 30 euros en el Crèditvida Capital i  de 30 euros en el Crèditvida Integral. És obligatori mantenir la pòlissa activa durant com a mínim un any. Per gaudir de la promoció, s’ha de pertànyer a l’espai 16PUNT30. El client pot gaudir d’aquesta promoció una vegada per tipus de ram de l’assegurança (vida, salut i baixa). No acumulable a altres ofertes o promocions.